top of page

Bouw

Het ambachtelijk bouwen van een foodtruck omvat slimme ontwerpen, efficiënte indelingen en hoogwaardige materialen. Van keukenapparatuur tot esthetiek, elke stap creëert een rijdende culinaire ruimte die smaakvolle ervaringen onderweg levert. Tijdens dit proces hanteren wij de volgende stappen.

Het bouwen van foodtrucks
DSC_1976.jpg
DSC_1954.jpg

Consultatie en Concept

Het begrijpen van uw visie en wensen. Daarbij kijken we naar de basis die gekozen zal worden met al de benodigde apparatuur. Aan de hand daarvan zal er een lay-out en stijl ontworpen worden. Uw wensen worden omgezet naar schetsen en uiteindelijk een conceptontwerp.

2

Ontwerp en Aanpassing

Het concept zal uitgewerkt worden in een gedetailleerd ontwerp, inclusief elektrische - en sanitaire systemen. Aan de hand van uw feedback zullen er aanpassingen gemaakt worden. Materialen, kleurenschema's en branding worden gedefinieerd.

3

Constructie en Installatie

Het begin van de daadwerkelijke bouw van de foodtruck. Hierbij worden de keukenapparatuur, kasten, werkbladen en alle technische componenten volgens de ontwerpspecificaties ingebouwd.

4

Testen en Aanpassen

Er zullen uitgebreide testen gedaan worden op de systemen, inclusief apparatuur, gas, water en elektriciteit. We controleren de functionaliteit en veiligheid en passen aan waar nodig is. Gezondheidsnormen staan bij ons hoog in het vaandel.

5

Afwerking en Oplevering

De laatste afwerkingen worden uitgevoerd, zoals decoreren en branding. We zorgen ervoor dat de foodtruck voldoet aan alle voorschriften en normen. De foodtruck is klaar om smaakvolle avonturen te beleven!

bottom of page